Over ons

Ons team

De Bruyn heeft een diverse ploeg medewerkers die uw uitdagingen met plezier oppakt. We hebben kennis, ervaring en enthousiasme genoeg om erin te vliegen zodra u ons contacteert. We werken als een team waarin iedereen zijn plaats heeft en zijn ideeën kan inbrengen. 

We scholen ons voortdurend bij op technisch vlak maar ook op alle andere aspecten die ons kunnen helpen om beter en veiliger samen te werken. In ons labo testen we ook onze ideeën en die van onze partners verder uit. Zo verbeteren we ons elke dag opnieuw.

Werken bij Lakkerij de Bruyn

U had nooit gedacht nog eens pistoolspuiter, zandstraler of voorbereider te worden in een lakkerij? De meeste van onze collega's ook niet, maar ze doen hun werk wel elke dag met veel inzet. Een tevreden klant zien wegrijden met zijn mooi gelakte stukken tovert een glimlach op ieders gelaat. 

Werken bij De Bruyn betekent samenwerken, uitdagingen aangaan, bijleren, regelmatig nieuwe dingen mogen doen, kansen grijpen die voorbij komen, oplossingen bedenken en continu beter proberen te doen. 

Interesse of meer info?

Openstaande vacatures

Ons bedrijf zoekt regelmatig naar nieuwe enthousiaste medewerkers die samen willen bouwen aan onze toekomst. Hieronder een aantal concrete rollen waar we hulp voor zoeken.

Onze waarden

Vertrouwen

We werken graag in vertrouwen met onze medewerkers, klanten en leveranciers samen. Samen vooruit met respect voor elkaar, niet elk voor zich.

Ecologie

We hebben maar 1 planeet, dus we moeten er zorg voor dragen. Wij willen in onze sector met zijn vele chemische componenten en hoog energieverbruik zeker ons steentje bijdragen om de onvermijdelijke impact zo laag mogelijk te houden.

Communicatie

We geloven sterk in de kracht van proactieve communicatie om onze projecten telkens weer af te ronden op de best mogelijke manier voor alle partijen.

Onze voorzieningen

Productiehal

Onze productiehal is meer dan 3600m² groot. We hebben de stoffige activiteiten gescheiden van de laklijnen zodat we de hoogste kwalitatieve afwerking kunnen bereiken.

Ons ruim magazijn stelt ons in staat om ook grotere reeksen van klanten zowel voor als na behandeling netjes te stockeren.

Al onze afzuigingen zijn voorzien van moderne filtering waardoor we geen onnodige milieu hinder veroorzaken.

Ook hebben we zonnepanelen geïnstalleerd om deels zelf in onze energiebehoefte te voorzien.

Proefspuitcabine & labo

Omdat we heel regelmatig met nieuwe processen en producten werken, maar ook om aan de hoge kwaliteitseisen en vragen naar traceerbaarheid te voldoen, is De Bruyn uitgerust met een volledig ingerichte laboruimte om proeven te doen. We kunnen uw product en ons proces valideren voor:

 • Oppervlakteruwheid
 • Laagdikte
 • Glansgraad
 • Oventemperatuur en ovencurve
 • Hechting
 • Potloodhardheid
 • Impact test

4 spuitcabines en 1 dompellijn

Door de diversiteit aan producten en processen, hebben we geïnvesteerd in 4 verschillende spuitcabines met erbij horende productielijnen alsook een dompellijn. 2 van onze lijnen zijn automatisch en voorzien van robots.

Elk van de lijnen heeft zijn specifieke eigenschappen en afmetingen. Onze maximale dimensies zijn : 
 • Gewicht: aan de lijn tot 1000kg, in de aparte cabine tot 3500kg.
 • Lengte: natlakken tot 12m, poederlakken tot 8m.
 • Hoogte: aan de productielijn tot 2.75m, in aparte cabine tot 3m.
 • Breedte: aan de productielijn tot 2.2m, in aparte cabine tot 4m.

Speciaal voorbehouden productiezones

Samen met sommige van onze klanten hebben we unieke productieprocessen uitgewerkt die buiten het standaardlakken vallen.

Deze voeren we dan uit in speciaal toegewezen productiecellen in onze productieruimte met hiervoor ontwikkelde tooling en hiertoe opgeleide medewerkers.
 

Worstelt u ook met een coating uitdaging ?

Zou u graag willen weten hoe we uw producten kunnen beschermen of van de juiste kleur voorzien ? 

Lakkerij De Bruyn

Nijverheidsstraat 32
2390 Malle
België

Contactgegevens


Gerealiseerd met steun van